понеділок, 15 серпня 2016 19:24

Infiniti опублікувала зображення двигуна із новою технологією

Компанія Infiniti опублікувала перше зображення двигуна зі змінним ступенем стиснення, який в компанії назвали "революційним" і "проривним".

Публічна прем'єра відбудеться 29 вересня на Паризькому автосалоні, повідомляє Motoring.

 
 

Новий мотор на 27% ефективніший 3,5-літрового бензинового V6. Крім того, у виробництві він буде дешевше, ніж турбодизельний. Президент компанії Роланд Крюгер назвав технологію VC-T революційним кроком в оптимізації ефективності роботи ДВЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як в Україні тюнінгують Infiniti

Новий дволітровий турбомотор Nissan отримав колінчастий вал, до якого прикріпили свого роду коромисло. Зліва до нього кріпиться шатун, праворуч — важіль, який керується електромотором. Рух важеля змінює положення шатуна щодо колінчастого валу і фізично змінює ступінь стиснення — від 8:1 (для високої продуктивності) і 14:1 (для високої ефективності). Віддача мотора складе 268 кінських сил (390 Нм).

Мотор VC-T дебютує в 2017 році на кросовері QX50 нового покоління. Зараз модель проходить фінальні доробки. Ззовні новинка нагадуватиме концепт QX Sport Inspiration.

Нагадаємо, компанія Infiniti презентує на автосалоні в Парижі новий серійний кросовер.

Зараз ви читаєте новину «Infiniti опублікувала зображення двигуна із новою технологією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути