понеділок, 05 вересня 2016 16:30

Hyundai представив нову генерацію Accent
5

Фото: news.infocar.ua

Корейська компанія Hyundai презентувала на автосалоні в Ченду нове покоління Verna для Китайського ринку. На інших ринках цю модель продають під назвою Accent і Solaris.

Довжина машини — 4 380 мм, а ширина - 1 728 мм. Розмір колісної бази становить 2 600 мм. Стилістика автомобіля виконана в дизайнерському ключі Fluidic Sculpture 2.0, повідомляє IndianAutosBlog.

Салон новинки схожий на Hyundai Elantra. Водієві доступний автоматичний клімат-контроль та інформаційно-розважальна система з 8-дюймовим сенсорним екраном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 краш-тестів новинок від Hyundai

На місцевому ринку в моторну гамму седана увійшов 1,4-літровий бензиновий двигун. Потужність мотора становить 100 кінських сил. Також доступний 1,6-літровий мотор з віддачею 123 кінські сили. У Китаї бюджетний Hyundai запропонують ще й з 1,4 - і 1,6-літровими дизельними агрегатами. Ці мотори будуть працювати в парі з шестиступеневою механічною і автоматичною коробками передач.

Нагадаємо, компанія Hyundai відмовилася від випуску купе Genesis.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai представив нову генерацію Accent». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути