пʼятниця, 10 серпня 2012 11:19

Hyundai хоче привезти до Москви оновлений i30 та універсал i40

Корейський автовиробник Hyundai планує провести на автосалоні в Москві дві російські прем'єри: оновленого Hyundai i40 і i30 нового покоління в кузові "універсал". Моделі продовжують представлену в 2011 році дизайнерську концепцію Hyundai "хвилясті лінії".

Як говориться в повідомленні компанії, обидві моделі були розроблені і спроектовані в Європейському технічному центрі Hyundai Motor в Рюссельхаймі. Оновлені автомобілі відрізняються збільшеним об'ємом багажника.

Для оновленого i30 компанія запропонувала новий дизельний двигун, який з'явиться в моторній гамі цієї моделі вперше. Стильний "універсал" має більш довгим кузовом, ніж п'ятидверний варіант i30, що дозволило збільшити об'єм багажного відділення і вантажопідйомність.

Hyundai i40 в кузові "універсал", який стане другою прем'єрою компанії в Москві, отримає економічний бензиновий двигун 2.0 сімейства Nu і дизельний агрегат об'ємом 1,7 літра.

Виробник поки не розкриває подробиць появи цих моделей на російському ринку. Hyundai лише зазначив, що покладає на новинки "великі надії", а для i40 "упевнено прогнозує успіх в рейтингах продажів D-сегмента і любов російських клієнтів".

Зараз ви читаєте новину «Hyundai хоче привезти до Москви оновлений i30 та універсал i40». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути