пʼятниця, 18 січня 2013 16:16

Honda показала новий концепт-кар Gear
5

Фото: Фото: honda.ua

На автосалоні в канадському Монреалі, що проходить цими днями паралельно з детройтської виставкою, японці представили компактний концепт-кар під назвою Gear. Він демонструє черговий виток розвитку теми "молодіжного автомобіля".

Як заявили в Honda, потенційними споживачами такого компактного хетчбека стали б представники так званого "покоління Y" - люди, що з'явилися на світ у 80-х роках минулого століття. Зовнішність та ідея концепт-кара навіяні, як не дивно, ланцюговою передачею велосипеда - звідси, власне, і назва хетчбека.

За задумом розробників (концепт створений у дослідницькому центрі Honda America), малолітражний автомобіль або утилітарний, але дуже нудний, або емоційний, але незручний у щоденному використанні і дуже дорогий для молоді. Прототип Gear повинен запропонувати універсальний рецепт, об'єднуючи в собі все, що молоді, вимогливі покупці хотіли б отримати від автомобіля. Однак що саме мається на увазі під словом "всі" - не уточнюється.

Більш того, в Honda не поділилися ніякої технічною інформацією про прототип. Відомо лише, що він отримав можливість підлаштовуватися під конкретного користувача, однак яким чином - невідомо. Не ділиться Honda і планами з перетворення хетчбека Gear на серійний автомобіль.

Зараз ви читаєте новину «Honda показала новий концепт-кар Gear». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути