середа, 10 липня 2013 13:13

Харків'янин, який виграв квартиру на АЗС, подарує її 21-річному сину

Харків'янин, який виграв квартиру на АЗС, подарує її 21-річному сину
Володимир Юрченко не сподівався перемогти в акції і тепер безмежно щасливий. Фото: gazeta.ua

Житель Харкова Володимир Юрченко, який нещодавно виграв квартиру у Києві, планує переїхати з сім'єю до столиці, а житло переписати на сина.

Про це він розповів Gazeta.ua.

Нагадаємо, днями чоловік виграв одну з трьох квартир у Києві, заправившись на АЗК WOG.

"Що я відчуваю? Та що можна відчувати у такий момент - звичайно, я щасливий. І вся моя сім'я теж. Син, 21-річний студент, майбутній економіст, живе з нами. Свого житла у нього немає, тому найбільше зрадів, напевно, він. Буде йому подарунок на американське повноліття", - сміється Юрченко.

Каже, що ще не вирішили, чи переїде тепер уся родина до Києва.

"Це відповідальний крок, потрібно всією родиною вирішувати. Але можу сказати, що мені неодноразово пропонували роботу у столиці і відмовлявся саме тому, що не мав житла. А купити квартиру в Києві, тим більше бюджетникові, практично нереально", - сказав харків'янин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'янин виграв квартиру у Києві, склавши пазл на АЗС

Юрченко називає свою перемогу випадковістю.

"Дуже скептично ставлюся до подібних акцій. Ніколи не міг уявити себе на місці гравців колись відомого "Поле чудес" або нині популярної "Лото-Забави". Чесно кажучи, я і в цьому розіграші не хотів брати участь. Дівчатка-оператори на АЗС умовили. Ну ладно, думаю, все одно ж завжди заправляюся, а талончик витягнути - не важко. І ось, витягую я цю заповітну кухню, у дівчаток очі круглими стають. Я і не зрозумів нічого спочатку. На картці було прохання відразу передзвонити у компанію. Дівчатка кажуть: дзвоніть терміново. А я - пізніше передзвоню, не повірив, думав, розіграш якийсь. Нікому не говорив, поки з компанії самі не передзвонили і не підтвердили. Мій виграш - чиста випадковість. Побільше б таких у житті!", - побажав він.

На АЗК розповіли, що акцію вони продовжили до 15 серпня. Наразі у розіграші ще залишилося дві квартири.

Зараз ви читаєте новину «Харків'янин, який виграв квартиру на АЗС, подарує її 21-річному сину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути