пʼятниця, 14 жовтня 2011 11:51

Ferrari оснащує свій найшвидший суперкар 700 "кіньми"

Суперкар Ferrari, який повинен буде замінити на ринку модель 599 GTB Fiorano, продемонструє італійський автовиробник на автосалоні в Женеві наступного березня.

Проте вже зараз відомі деякі подробиці про новинку.

Як повідомляє британське видання Auto Express, новий двомісний суперкар буде більш потужним і легким, ніж його попередник. У новинки є всі шанси стати найшвидшим коли-небудь автомобыль Ferrari.

Нині італійська "стайня" вже тестує прототип машини, який поки що має кодову назву F152. Шпигунські фотографії вже надійшли з бази компанії в Маранелло. Припускають, що автомобіль отримає новий двигун і трансмісію, яка дістанеться від повнопривідної моделі FF.

Від цієї ж моделі новинці дістанеться і двигун, однак у більш потужному виконанні - 6,3-літровий V12 з прямим уприскуванням, який буде розвивати близько 700 "коней". Це на 50 к.с. більше, ніж в FF, і на 88 к.с. більше, ніж у поточного варіанту 599 GTB Fiorano.

З таким двигуном суперкар повинен буде розвивати максимальну швидкість близько 350 км / год. А розгін до "сотні" повинен зайняти приблизно 3,2 секунди. Новинка на відміну від моделі FF повним приводом комплектувати не будуть. За допомогою 7-ступінчастою трансмісії від FF вся міць мотора буде приводитися на задні колеса.

Продажі новинки повинні початися в другій половині наступного року. А ціни очікувано зростуть. Імовірно, до $ 360 тис.

Зараз ви читаєте новину «Ferrari оснащує свій найшвидший суперкар 700 "кіньми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути