четвер, 03 жовтня 2013 15:54

Ferrari Артема Мілевського розбилося під час транспортування до Туреччини

Під час транспортування до Туреччини Ferrari California Артема Мілевського потрапило в ДТП. Автомобіль раптово зірвався з буксира прямо на проїжджу частину. На щастя , ніхто не постраждав, оскільки справа відбувалася вночі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійна економія - Топ-10 найдешевших гібридних автомобілів

Виходячи з опублікованих в соціальних мережах фотографіях, ударом об асфальт розтрощив передню частину автомобіля, склалися колеса і, судячи з усього, двигуну знадобиться капремонт. З урахуванням вартості італійського спорткара приблизно в 220 тисяч доларів, колишній зірці українського футболу доведеться дуже розщедритися на ремонт. Ще більше має засмучувати Артема Мілевського те, що дія страховки на автомобіль поширювалась тільки на території України, отже, відновлювати машину, на відміну від згорілого два роки тому Maserati Quattroporte, футболістові турецького Газіантепспор доведеться за свої гроші. Або розбиратися з підприємством транспортувальником.

Шанувальники таланту Мілевського дивуються, навіщо футболістові знадобилося перевозити автомобіль до Туреччини. Думки звучать різні: від підозр у нових автомобільно - страхових махінаціях до банальних припущень, що в новій команді зарплата не дозволяє українському легіонеру розкидатися грошима на автомобілі преміум-класу.

 

Зараз ви читаєте новину «Ferrari Артема Мілевського розбилося під час транспортування до Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути