четвер, 26 грудня 2013 11:29

Євромайдан погрожує уряду "автоколапсом"

Євромайдан погрожує уряду "автоколапсом"
З сьогоднішнього дня активісти Евромайдана починають у столиці операцію "Автоколапс". Про це на своїй сторінці у Facebook зазначив координатор Громадянського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк.

За повідомленням, сьогодні відбудеться попереджувальна операція "Автоколапс" з 8-00 до 18-00 з блокуванням автомобілями урядового кварталу.

У передноворічний день планується похід до Адміністрації президента для встановлення там новорічних та різдвяних наметів.

9 січня - початок безстрокового блокування Адміністрації президента з вимогою відставки Віктора Януковича.

Починаючи з сьогоднішнього дня в 8.00 активісти ініціативи "Автофронт" і громадського руху "Спільна Справа" на сотні автомобілів будуть з'їжджатися до урядового кварталу (вулиці Грушевського, Банкова, Інститутська, Шовковична, Лютеранська, Круглоуніверситетська), де перебуватимуть до 18.00. Про це представники обох організацій повідомили ще 21 грудня.

За словами організаторів, у період до 26 грудня відбуватиметься мобілізація автомобілістів, які представлятимуть усі регіони України.
Зараз ви читаєте новину «Євромайдан погрожує уряду "автоколапсом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути