четвер, 17 березня 2016 18:16

Дві моделі Volvo отримають спецверсії

Дві моделі Volvo отримають спецверсії

Автовиробник Volvo випустить спецверсії седана S60 та універсала V60. Автомобілі отримають приставку Edition і будуть мати оновлений екстер'єр, повідомляє Carexpo.

Також Volvo оновили інтер'єр. Моделі S60/V60 Edition отримають чорні глянсові вставки в передньому і задньому бамперах і радіаторній решітці, яка ще відрізнятиметься хромованими горизонтальними ламелями. У гаму кольорів додадуться синій Mussel і пісочний Luminous. Крім того, з'являться два нові варіанти колісних дисків: 17-дюймові Rodina і 18-дюймові Tucan.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volvo представило новый гибрид S90

У салоні встановлені спортивні сидіння, а сам він буде обшитий шкірою з комбінацією чорного та бежевого кольорів з контрастним прострочуванням. Кермо отримає опціональний підігрів. Крім того, на вибір запропонують декоративні алюмінієві рифлені вставки або вставки, пофарбовані під чорний рояльний лак.

Volvo S60/V60 Edition також буде поставлятися із заднім парктроніком вже в базовій комплектації.

Нагадаємо, у рамках Міжнародного автомобільного салону в Женеві шведський виробник Volvo представив універсал V90 2016 модельного року.

Зараз ви читаєте новину «Дві моделі Volvo отримають спецверсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути