вівторок, 17 квітня 2012 08:59

Для Пекіна підготували спорткупе, схоже на Audi і Ferrari

На звання однієї з найбільш екстравагантних новинок Пекінського автосалону претендує спорткупе JAC S11. Річ у тім, що в його дизайні об'єднані риси Audi R8 і деяких моделей Ferrari, але новинкою спорткар, по суті, не є.

Деякі новинні портали Китаю напередодні Пекінського автосалону повідомили про те, що концерн Jianghuai Automobile має намір представити на виставці своє нове спорткупе. Опубліковано і кілька шпигунських знімків, що дозволяють зробити висновки про дивовижну схожість окремих елементів дизайну спорткара S11 та деяких моделей відомих європейських марок.

Однак мережеве видання Carscoop заявляє, що JAC S11, по суті, є спорткаром Tong Jian S11, показаним в Шанхаї ще в 2009 році. Тоді він привернув увагу як раз своєрідним дизайном свого екстер'єру. Три роки тому розробники так і не оприлюднили точних технічних даних, обмежившись заявою про використану під капотом спорткара гібридну бензин-електричну силову установку. Чим саме приводиться в рух S11, який змінив бренд на JAC, теж поки невідомо.

В Jianghuai Automobile також не уточнюють, чи йдеться про повне придбання прав на модель у марки Tong Jian, або має місце випадок чергового запозичення вже запозиченого дизайну. Ймовірно, ясність буде внесена 23 квітня, коли відкриється Пекінський автосалон.

Зараз ви читаєте новину «Для Пекіна підготували спорткупе, схоже на Audi і Ferrari». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути