субота, 28 травня 2016 23:35

Десятки нових моделей показали на "Столичному автошоу"
29

Mercedes-Benz SLR McLaren із двигуном на 625 к.с. Такий розганяє авто до 100 км/год за 3,8 секунди
Фото: Володимир Мукан
«ЗАЗ Slavuta Nova», який найближчим часом може стати серійним. Він зроблений за зразком китайського Chery Riich G2
"ЗАЗ Форца" оснажений для роботи в патрульній поліції
Компактний міський хетчбек Toyota Yaris
КІА презентувала електромобіль Soul EV із запасом ходу 212 км

Сьогодні почалося 11-те "Столичне автошоу". Захід проводять на території дилерського центру "Укравто" на Столичному шосе.

Туди привезли понад 200 нових автомобілів більш як 15 брендів. Серед них - Mercedes-Benz, Maserati, KIA, Opel, Chevrolet, Renault, Nissan, Chery, ЗАЗ та інші. Також є мотоцикли марок Ducati і Harley-Davidson.

Першою сьогодні відбулася презентація концептуального вітчизняного легковика "ЗАЗ Slavuta Nova", який найближчим часом може стати серійним. Він зроблений за зразком китайського Chery Riich G2. Зараз на ЗАЗі у конструкцію моделі вносять зміни й адаптовують його до вітчизняних потреб. Коли саме новинка стане серійною, поки невідомо. Однак керівництво заводу вже планує локалізувати в Україні виробництво понад 50% деталей і комплектуючих до цієї моделі.

Корейський виробник КІА представив седан бізнес-класу Optima четвертого покоління. Він оснащений турбованим дизельним двигуном потужністю 141 к.с. і 7-ступеневою коробкою передач із двома зчепленнями. Має більш виразну лицеву частину й комфортніший салон. Крім цього КІА презентувала електромобіль Soul EV із запасом ходу 212 км. Його пропонують для тест-драйву. Ззовні автомобіль майже нічим не відрізняється від бензинового Soul.

Opel показав нове покоління хетчбека гольф-класу Astra із багатою базовою комплектацією. Вона має новітню систему освітлення, економічний двигун посилену ходову частину. Цю модель нещодавно почали продавати в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 700 ретро автомобілів показали на вихідних у Києві

Компанія Benish GPS , що займається продажем і установкою протиугінних систем, привезла на захід унікальний Benz SLR McLaren із двигуном на 625 к.с. Такий розганяє авто до 100 км/год за 3,8 секунди. Неподалік від нього поставили перший у світі автомобіль Benz Patent-Motorwagen, який зробив німецький інженер Карл Бенц 1885 року. Машина має три колеса й двигун на 0,9 к.с. Розганяється до максимальної швидкості 15 км/год.

Окрім презентації новинок на "Автошоу" відбувся Чемпіонат України із автослалому. На спеціально підготованому майданчику змагалися учасники із різних областей України. Окрему зону відвели для любителів тюнінгу. Туди з'їхалися десятки власників удосконалених і перероблених машин.

На території фестивалю працюють дитячі та ресторанні зони. На головній сцені виступають відомі гурти. Сьогодні свої пісні співали музиканти ТНМК, завтра буде "Тартак".

Нагадаємо, останні два роки Столичне авто шоу не проводили. До того захід проходив щорічно восени. Вхід на нього безкоштовний.

Зараз ви читаєте новину «Десятки нових моделей показали на "Столичному автошоу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути