понеділок, 20 червня 2016 16:55

Чоловік зробив зручний і дешевий скотчмобіль

Чоловік зробив зручний і дешевий скотчмобіль
Фото: expres.ua

Олексій Ганшина створив машину вагою 34 кілограми і довжиною 2,6 метра. Тут немає металевих деталей, навіть гвинтиків і гайок. Натомість пластикові труби з'єднав за допомогою скотчу. Корпус не з пластику, як видається на перший погляд. А також зі скотчу та меблевої плівки. Корпус овалоподібної форми, ззаду невеличкий багажник, замість двигуна — звичайні педалі

Це експериментальний зразок. Олексій випробовує його, об'їжджає на дорогах і вже думає над вдосконаленням.

"В основі конструкції старий триколісний велосипед — трайк. А решта — моя фантазія та 3D-проекція. Знайомі бідкаються мало не щодня, мовляв, пальне дорожчає, їздити легковиком — витратно для сімейного бюджету, а ремонтувати — і поготів. Я ж лише всміхаюся й тисну на педалі".

Скотчмобілеві не потрібні ні бензин, ні електрика, та й обслуговувати його досить дешево. Оптимальна швидкість руху — 25 кілометрів за годину, а максимальна — до 50.

Читайте також: Екомобілі Nissan працюватимуть на спирті

"Автомобілів нині багато. Навіть крутих. А мій скотчмобіль — ексклюзивна модель. Не всі вірять, що справді зробив зі скотчу та меблевої плівки. Відтак мацають руками, зазирають у кабіну, охають та ахають від подиву".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зробив зручний і дешевий скотчмобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути