пʼятниця, 05 лютого 2016 10:49

Через проблеми з подушками безпеки відкличуть ще 5 млн автомобілів

Через проблеми з подушками безпеки відкличуть ще 5 млн автомобілів
фото: avtokeys.com

Автомобілі концернів Daimler, Fiat, Chrysler і компанії Honda відкличуть через проблеми з подушками безпеки.

Німецький виробник автокомпонентів Continental Automotive System оголосив про відкликання п'яти мільйонів електронних блоків, контролюючих роботу подушок безпеки. Їх встановлювали на автомобілі по всьому світі. Про це повідомляє видання Automotive News.

Електронні блоки управління випускали з 2006 по 2010 рік. Кількість авто, які можуть відкликати, становить 5 млн одиниць. Через виявлений дефект подушки безпеки можуть не розкритися під час аварії або спрацювати самовільно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford та BMW відкликають майже півмільйона автомобілів

Фірма Continental повідомила про це автовиробникам, яким, у свою чергу, доведеться відкликати свої продані машини зі встановленими дефектними блоками. Наразі точний список моделей, які торкнеться акція, не уточнюється.

Нагадаємо, попередній великий відгук через подушки безпеки пов'язаний з компанією Takata. Через її дефектну продукцію 14 автовиробникам довелося відкликати в цілому 25 млн автомобілів. Сильніше за інших виробників від цього дефекту постраждала "Хонда", саме на частку японської марки припала велика частина відкликання.

Зараз ви читаєте новину «Через проблеми з подушками безпеки відкличуть ще 5 млн автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути