четвер, 28 липня 2011 10:55

Cadillac SRX отримає новий мотор та підвіску
8

Фото: Фото: Cadillac

Компанія Cadillac розповсюдила інформацію щодо модернізації, якої зазнав кросовер SRX 2012 модельного року. Модель оснащуватимуть новим мотором та іншою підвіскою. Він отримає нові опції.

У General Motors зазначають, що саме Cadillac SRX демонструє найшвидше зростання продажів серед середньорозмірних люксових кросоверів. З серпня цього року в американських дилерів буде доступна модернізована модель - головною зміною стане новий силовий агрегат.

Мотор із серії LFX має об'єм 3,6 л, оснащений безпосереднім уприскуванням і розвиває 306 к.с. Він прийде на зміну нинішній 265-сильній "шістці". Агрегатуватися двигун буде, як і раніше, з 6-ступінчастою автоматичною коробкою. Альянс двигуна і КПП отримав, крім усього іншого, новий режим роботи під назвою ЕСО, який повинен істотно знизити витрату палива. Втім, про те, як вплине поява нового мотора на динаміку кросовера, виробники поки що не повідомляють.

Є також інформація про деякі зміни, внесені в конструкцію підвіски. Серед них, зокрема, нові амортизатори і допрацьовані стабілізатори поперечної стійкості. Про які-небудь нововведення в зовнішності кросовера нічого не відомо.

Cadillac SRX, як і колись, пропонуватимуть в передньо-і повнопривідної модифікації, зі стандартною підвіскою і більш просунутим електронноуправляемим шасі. Вартість оновленого кросовера на ринку США починається з $ 36 060, а купити його можна буде вже через місяць.

Зараз ви читаєте новину «Cadillac SRX отримає новий мотор та підвіску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути