середа, 09 березня 2016 17:36

Британці випустили півмільйонний Range Rover Evoque

Британці випустили півмільйонний Range Rover Evoque
фото: autocar.co.uk

За чотири роки випуску з конвеєра зійшов 500-тисячний Range Rover Evoque.

Відтак Range Rover Evoque став самим продаваним і успішним Land Rover за всю історію бренду, повідомляє CarPark.

Сьогодні кожен третій проданий у світі автомобіль Land Rover – це Evoque. У зв'язку зі стабільним попитом на автомобіль конвеєр в Хейлвуді працює 24 години в добу і випускає новий автомобіль кожні 80 секунд.

"Evoque – це важлива складова успіху Land Rover. Зібравши понад 165 міжнародних нагород, він відкрив для бренду нову аудиторію покупців. Evoque постійно модернізується, залишаючись попереду конкурентів. А з виходом на ринки нового Evoque Convertible ми розширюємо лінійку моделі і залучаємо до нашого бренду ще більше нових клієнтів", - каже Джері МакГоверн, директор з дизайну Land Rover.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Land Rover презентував перший люксовий кросовер-кабріолет

Щоб підготувати завод до випуску новинки, компанія інвестувала в нього 250 мільйонів фунтів стерлінгів. Крім того, виробництво Evoque зумовило введення третьої робочої зміни. Всього лише за чотири роки кількість співробітників заводу зросла в три рази, а обсяги виробництва – в чотири рази.

Дебют приголомшливого Evoque Convertible відбувся на міжнародному автосалоні в Лос-Анджелесі в листопаді 2015 року. На момент старту продажів модель буде єдиним у світі компактним позашляховиком преміум-класу в кузові кабріолет.

Випуск 500-тисячного Evoque продовжує серію новітніх виробничих досягнень Land Rover. У квітні 2015 року британський бренд також зазначив продаж 6-мільйонного автомобіля, яким став довгобазовий Range Rover в комплектації Vogue SE з ексклюзивним малюнком підсвічування околодверного простору – зображенням логотипу Land Rover зі знаменною цифрою "6 000 000".

У червні 2015 року з конвеєра зійшов 2-мільйонний за рахунком автомобіль серед усіх Land Rover Series I, II, III і Defender – ексклюзивна модель, у створенні якої взяли участь всесвітньо відомі шанувальники бренду. Автомобіль продали на благодійному аукціоні Bonhams в Лондоні 16 грудня 2015 року за 400 тис фунтів стерлінгів. Всі кошти, отримані від продажу, надійшли гуманітарних та екологічних партнерам Land Rover: Міжнародній Федерації Червоного Хреста та Червоного Півмісяця (IFRC) і фонду Born Free.

Зараз ви читаєте новину «Британці випустили півмільйонний Range Rover Evoque». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі