четвер, 03 березня 2016 16:36

Британці показали шаленого Jaguar потужністю 575 коней
10

Фото: autoblog.com

Компанія Jaguar провела прем'єру повнопривідної моделі F-TYPE SVR у Женеві.

Це найпотужніша і динамічна серійна модель Jaguar, повідомляє CarPark.

F-TYPE SVR оснащений 5,0-літровим V8 з нагнітачем. Налаштування цього двигуна, запозичені у концепту F-TYPE Project 7, дозволили повністю розкрити потенціал потужності, збільшивши її до 575 к.с. при крутному моменті в 700 Нм. Восьмиступеневу трансмісію Quickshift оптимізували згідно з новими вихідними характеристиками двигуна.

Вихлопна система з нікель-хромового сплаву інконель і титану здатна витримувати вищі пікові температури. Також ця система скорочує зворотний тиск у вихлопних трубах і дозволяє знизити масу автомобіля на 16 кг порівняно з системою F-TYPE R з нержавіючої сталі. Нова вихлопна система краще переносить високі температури при тонших стінках – всього лише 0,6 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Lotus привіз до Женеви найшвидшу Evora

Ще однією відмінною особливістю нової системи є потужний і різкий звук вихлопу, особливо на низьких обертах двигуна, коли активні випускні клапани на задніх глушниках відкриті. Самі клапани також зроблені з титану. Чотири круглих патрубка вихлопної системи відзначені емблемою SVR.

Нові налаштування системи IDD та електронного активного диференціала задньої осі (EAD) забезпечують оптимальний розподіл крутного моменту між осями і колесами задньої осі. У поєднанні з унікальними налаштуваннями системи Dynamic Stability Control (DSC), це рішення підвищує керованість автомобіля і його зчеплення з дорогою на будь-якій поверхні і в будь-яку погоду без шкоди для задньопривідної динаміки і збалансованої керованості F-TYPE.

Нагадаємо, німецький автовиробник представив у Женеві концепт-кар кросовера з відкритим дахом Volkswagen T-Cross Breeze.

Зараз ви читаєте новину «Британці показали шаленого Jaguar потужністю 575 коней». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути