пʼятниця, 17 червня 2016 14:03

Болгарські власники Ford увійшли у Книгу рекордів Гіннеса

У Болгарії власники автомобілів Ford створили найдовшу у світі колону. На автобані в околицях столиці Болгарії — Софії, зібралося понад 2,3 тис. автомобілів Ford.

Таким чином, встановили світовий рекорд Книги Гіннесса з найдовшої колони автомобілів американського бренду, повідомляє "За рулем".

Проте не всі вони потрапили в заявку - судді відсіяли частину машин, що є репліками або не мають омологації легкових транспортних засобів.

В підсумку, залишилися 1527 автомобілів марки Ford різних років випуску, які вишикувалися в колону, в русі вона розтяглася майже на двадцять кілометрів. Серед них були популярні нині Fiesta, Focus, Mondeo, а також культові Taunus, Probe, Mercury, Granada, Maverick, Cougar, Thunderbird, Cobra і багато інших. Очолив колону класичний Ford Model A 1930 року випуску.

Автор: uzr.com.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євроінтерграція Ford - 5 моделей, які не стали американськими

Новий рекорд вже занесений у Книгу рекордів Гіннесса. Попереднє досягнення було зареєстровано в Північній Америці в 2014 році — тоді в одну колону вишикувалися 829 автомобілів марки Ford.

Нагадаємо, 26 червня у Києві відбудеться парад старовинної автомобільної і мотоциклетної техніки.

Зараз ви читаєте новину «Болгарські власники Ford увійшли у Книгу рекордів Гіннеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути