четвер, 29 вересня 2016 18:12

BMW показало концепт нового кросовера
6

Фото: autocentre.ua

Німецька компанія BMW презентувала на Паризькому автосалоні концепт нового компактного SUV.

У такому стилі побудують модний кросовер BMW X2. Новий кросовер BMW X2 отримає шасі від X1. Йдеться про передньопривідну платформу UKL, яка послужила основою і для BMW 2-Series Active Tourer, повідомляє Автоцентр.

За габаритами X2 2018 ідентичний показниками молодшого побратима. Єдина відмінність в розмірах – це висота (нова модель нижче на 1,4 см). Очікується, що інтер'єр нового кросовера BMW буде повторювати салон X1, за винятком деяких стилістичних рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Honda показала прототип спортивної версії моделі Civic

Кросовер BMW X2 пропонуватимуть з 2-літровими бензиновими і турбодизельними моторами потужністю 150-230 к. с. Швидше за все, буде і заряджена версія BMW X2 M потужністю близько 300 "коней". Нова модель з'явиться на ринку з переднім і повним приводом. Коробка передач – механічна 6-ступінчаста або автоматична (імовірно, 8-ступінчаста).

Ціна BMW X2 поки невідома, оскільки поки це лише концепт, мета якого полягає у вивченні реакції публіки. Старт продажів BMW X2 в серійному виконанні запланований на 2018 рік.

Нагадаємо, німецький автовиробник BMW може презентувати сімейство 8-Series 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «BMW показало концепт нового кросовера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути