вівторок, 13 листопада 2018 14:36

BlaBlaCar вийде на ринок автобусних перевезень

  У BlaBlaCar з'являться автобуси. Фото: touristlabs.com
У BlaBlaCar з'являться автобуси. Фото: touristlabs.com

Сервіс із пошуку попутників BlaBlaCar оголосив про намір придбати компанію Ouibus - провідного оператора автобусів у Франції.

"Компанія хоче доповнити свою велику пропозицію автомобілів автобусами і стати глобальним ринковим майданчиком для міжміських поїздок", – зазначили в BlaBlaCar.

Угода дозволить BlaBlaCar вийти за рамки своєї основної сфери діяльності та почати переговори про партнерство з іншими локальними автобусними партнерами та операторами Європи.

"SNCF і BlaBlaCar будуть спільно працювати над створенням у Франції взаємодоповнюючого транспортного рішення, що об'єднує поїздки з попутниками, автобусний і залізничний транспорт", – повідомляє globenewswire.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla підняла ціну на свої авто

У Міжнародному виставковому центрі в Києві відкрилися 2 виставки, де презентують цікаві зразки техніки. Перша – Екологія підприємства, друга – Комунтех-2018. Вони триватимуть до 9 листопада. У павільйонах розмітили сотні одиниць різноманітних транспортних засобів - від велосипедів і мотоциклів до вантажівок і тракторів. На стенді вантажної техніки розповідав про новинки та спілкувався із відвідувачами робот Кікі. Жінка-машина відповідала на питання, фотографувалася, жартувала.

Зараз ви читаєте новину «BlaBlaCar вийде на ринок автобусних перевезень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути