середа, 27 листопада 2013 12:06

Білоруський Ван Дамм без страховки сів на шпагат між двома "горбатими" Запорожцями

Білоруський Ван Дамм без страховки сів на шпагат між двома "горбатими" Запорожцями

Недавно 53-річний Ван Дамм підкорив всіх своїм шпагатом між двома вантажівками. Таким чином він рекламував плавність ходу Volvo, а саме її нову систему динамічного рульового управління.

Білоруський танюрист Євген Якуш вирішив показати, що такі трюки можливі навіть на Запорожцях 60-х років, без будь-якої електроніки і страховок.

Білорус Якуш явно переплюнув Ван Дамма - адже йому довелося сідати на шпагат між Запорожців 1961 і 1969 років випуску. Машини не могли їхати рівномірно, періодично вібрували і постійно роз'їжджалися, а плавний старт таких автомобілів в принципі неможливий. Коли машини набирали швидкість, розрив зв'язок ніг танцюриста міг статися в будь-який момент.

У кліпі Volvo дороги були спеціально розмічені, курсовою стійкістю вантажівок керувала нова дорога система, а водії Запорожців їхали покладаючись лише на свій досвід.

У Ван Дамма була спеціальна страховка для ніг, Якуш їхав без неї, на свій страх і ризик. Крім цього, йшов дощ, поверхню машин була вологою і ноги Якуша постійно зісковзували.

Але, незважаючи на всі труднощі - відео вийшло. Результат - перед вами.

Зараз ви читаєте новину «Білоруський Ван Дамм без страховки сів на шпагат між двома "горбатими" Запорожцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути