понеділок, 14 березня 2016 12:14

Баварці представили футуристичне BMW Vision Next 100 Concept
9

Концерн BMW Group, який відзначає свій 100-річний ювілей, офіційно представив інноваційний концепт BMW Vision Next 100 Concept.

На думку BMW, найближчим десятиліттям нас чекає повальна реалізація автоматизованого водіння. Ювілейна концепція BMW Vision Next 100 Concept і є втіленням цих поглядів, повідомляє UinCar.

Автомобіль має два режими водіння - Boost і Ease. Перший режим повністю "заточений" на водія з максимальним досвідом водіння, другий дозволяє прибрати все зайве з автомобіля, разом із кермом і приладовою панеллю, а водій може стати пасажиром.

Футуристична концепція BMW Vision Next 100 Concept має коефіцієнт аеродинамічного опору близько 0,18 Cx. Довжина інноваційного ювілейного прототипу 4 900 мм, що робить його трохи коротшим за актуальний седан BMW 5-Series. Корпус автомобіля виконаний з унікального матеріалу - комбінації вуглецевого волокна і пластику. У той же час деякі панелі виготовлені із залишків, отриманих у процесі переробки вуглецевого волокна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mercedes з гумором привітав BMW зі століттям марки

Крім усього іншого, концептуальна модель BMW Vision Next 100 Concept отримала унікальні розпашні двері. Інтер'єр виконаний з перероблених та відновлюваних матеріалів. На представленому прототипі реалізована технологія Alive Geometry ("Жива геометрія"), що складається з майже 800 рухомих трикутників, побудованих на приладовій панелі і в деяких ділянках бічних панелей. ЇЇ розробили як спосіб підвищення взаємодії між водієм і автомобілем, використовуючи інтуїтивно зрозумілі сигнали оповіщення водія про майбутні небезпечні ситуації.

BMW Vision Next 100 Concept – це перший із чотирьох концептуальних моделей, які німецький концерн BMW Group планує представити на честь 100-річного ювілею. Зараз відомо, що влітку 2016 року концерн представить концепт Rolls-Royce Grand Sanctuary, а трохи пізніше концептуальні моделі MINI і BMW Motorrad.

Зараз ви читаєте новину «Баварці представили футуристичне BMW Vision Next 100 Concept». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути