пʼятниця, 03 квітня 2009 19:45

Автомобілі та їх китайські клони (ФОТО)
10

Останнім часом як в Україні, так і за її межами, все частіше почали помічати китайського виробника. І дійсно, навіщо платити більше?! Китайські автомобілі якісні копії їх більш відомих братів, проте, не всі китайці надійні.

Зараз ці клони створюють відчутну конкуренцію російським та українським автовиробникам (за ту ж ціну отримуєш яскравий та "нафарширований" автомобіль), та і на своїх помилках люди сходу вчаться дуже швидко - усі  дефекти швидко усуваються і автівки постійно вдосконалюються.

Хто зна, можливо незабаром вони зможуть конкурувати і з брендовими європейськими автовиробниками. Підбірка фотографій від "Gazeta.ua".

Китайській компанії Great Wall вдалося отримати згоду європейського патентного бюро на дизайн автомобіля Feel Free, який є майже точною копією Toyota Ractis.

Китайська компанія Geely на квітневому автосалоні в Шанхаї презентує флагманський седан GE, зовнішність якого дуже нагадує автомобіль Rolls-Royce Phantom.

Китайські автовиробники BYD на моторшоу в Гуанчжоу представили свої нові компактні міські автомобілі, зовнішність яких нагадує Toyota Aygo.

Geely CK вирішила потягатися з Mercedes"ом C класу

Daewoo Matiz і Chery QQ як родичі

Honda CRV і його копія Laibao SRV

Rolls-royce Phantom і Hongqi HQD

Toyota Prado і Dadi Shuttle

BMW 7 і BYD F6

Geely Sl-1 і Mercades Benz C

Зараз ви читаєте новину «Автомобілі та їх китайські клони (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути