четвер, 25 лютого 2016 10:00

Audi випустить нові дизельні V6 та V8

Audi випустить нові дизельні V6 та V8
фото: drive2.ru

Німецька компанія Audi представить новий 8-циліндровий дизельний мотор TDI та бітурбований двигун на 6 циліндрів.

Компанія представить новий V-подібний 8-циліндровий дизельний двигун TDI в рамках Віденського моторного симпозіуму, повідомляє американське автомобільне видання Car&Driver.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 найпотужніших 4-циліндрових автомобілів

За наявною інформацією, нова силова установка, яка замінить нинішній 4,2-літровий двигун V8, видаватиме потужність в 400 л. с. і приблизно 680 Нм крутного моменту.

Двигун встановлюватимуть на наступному поколінні преміального седана Audi A8 і дозволить автомобілю розганятися від 0 до 100 км/год менше 4 секунд.

Новий мотор також встановлюватимуть і на інших автомобілях групи Volkswagen, таких як: Audi Q7, Porsche Panamera і Bentley Continental GT.

Також, в рамках Віденського моторного симпозіуму, Audi представить новий двигун V6 TDI biturbo з електричною турбіною. Двигун можна було побачити на концепт-карі RS5 TDI Concept. На прототипі двигун мав потужність-380 к. с. і 750 Нм крутного моменту.

Зараз ви читаєте новину «Audi випустить нові дизельні V6 та V8». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути