пʼятниця, 19 лютого 2016 10:44

Audi Q5 2017 модельного року помітили на дорожніх тестах
5

Оновлений позашляховик Audi Q5 2017 модельного року отримає дизайн, як у старшої моделі Q7. Автомобіль прихованили камуфляжем, але через нього видно нову решітку радіатора і повністю світлодіодну оптику. Про це повідомляє Uincar.

Кросовер Audi Q5 нового покоління отримає характерні лінії кузова, похилу лінію дах і заднє аеродинамічний крило. Зовнішні дзеркала заднього виду розташовані на дверях. За попередньою інформацією, позашляховик Audi Q5 2017 модельного року буде побудовали на такій же платформі, що і сімейство A4 нової генерації. Тому автомобіль стане значно легшим за попередника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Audi показала другий тізер компактного кросовера

У лінійку силових агрегатів оновленого кросу Audi Q5 2017 модельного року увійдуть різні бензинові і дизельні двигуни, включаючи 2.0-літровий чотирициліндровий агрегат TFSI, потужністю 248 к. с.

Крім стандартних версій автомобіля, німецька компанія планує запропонувати клієнтам "заряджену" модифікацію Audi Q5 RS. За чутками, ця версія отримає 2,5-літровий п'ятициліндровий турбодвигун TFSI або 3.0-літровий агрегат V6 Biturbo, потужністю від 400 до 450 кінських сил.

Зараз ви читаєте новину «Audi Q5 2017 модельного року помітили на дорожніх тестах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути