вівторок, 26 квітня 2011 14:12

Audi привіз у Москву новий кросовер Q3 із 170 "кіньми"
12

Фото: Фото: Вести

Німецький автовиробник Audi привіз свій новітній кросовер - модель Q3 - у російську столицю. У вівторок, 26 квітня в Москві відбувся закритий показ кросовера.

Автомобіль отримав платформу VW Tiguan і надійде в продаж вже цього року. Дизайн виконаний в корпоративній стилістиці Audi, але при цьому більш гранований і агресивний, ніж у інших позашляхових моделей марки. Q3 дещо відрізняється по габаритах від свого "донора" - він вийшов трохи нижчим, коротшим і ширшим, ніж Tiguan. В Інгольштадті запевняють, що новинка володіє виключно низьким коефіцієнтом аеродинамічного опору. Вага базової версії не перевищує півтори тонни, а обсяг багажника можна збільшити з 460 до 1365 літрів.

Спочатку виробник запропонує для новинки чотири мотори, ті ж, що входять до комплектації "Тігуан": два бензинові мотори потужністю 170 і 211 кінських сил, а також два турбодизеля, розвиваючих 140 і 177 "коней". Для покупців будуть доступні як моно-, так і повнопривідний варіанти автомобіля. Передній привід пропонується для "молодших" моторів. Більш потужні двигуни поєднуються з повним приводом. Список трансмісій традиційно включає 6-ступінчасту "механіку" і семідіапазонний S-Tronic з двома зчепленнями. Останній можна буде доповнити підрульовими перемикачами.

Вартість новинки в Німеччині - від 29 900 євро.

Зараз ви читаєте новину «Audi привіз у Москву новий кросовер Q3 із 170 "кіньми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути