четвер, 08 вересня 2011 12:13

Audi показала в дії вузький і короткий концепт А2
10

Фото: Фото: carscoop.blogspot.com

Компанія Audi поширила перші офіційні реалістичні зображення концепту А2, який збирається показати на Франкфуртському автосалоні. Очікують, що серійна версія прототипу з'явиться в шоу-румах дилерів вже через два роки.

У Audi підтвердили, що А2 побудована на укороченій платформі хетчбека А1. У довжину він не дотягнув до донора близько 15 см. Крім того, А2 ще і вужча, ніж А1, проте в Audi стверджують, що концепт забезпечить прийнятний життєвий простір для чотирьох пасажирів. Багато в чому це пов'язано з ультрасучасною ергономікою салону: надзвичайно тонкими кріслами, майже повною відсутністю передньої панелі та центральній консолі. У ролі приладової дошки виступають декілька висувних сенсорних екранів.

Раніше повідомляли, що концепт Audi A2 оснащений електричною силовою установкою, за висловом творців, достатньою для динамічного пересування.

Проте, за деякими даними, коли Audi A2 надійде в серійне виробництво, новинка одержить і більш традиційні двигуни, поки, втім, незрозуміло, які саме.

Незрозуміло також, чи збережуться на серійній машині інноваційні напрацювання, якими оснащений концепт - так зване "динамічне освітлення" (смужки вогнів вздовж підвіконної лінії,що міняють характер освітлення залежно від дорожньої ситуації) або адаптивні світлодіодні фари головного світла нового покоління.

Зараз ви читаєте новину «Audi показала в дії вузький і короткий концепт А2». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути