вівторок, 30 серпня 2011 10:49

Audi показала нові зображення концепту Urban
5

Фото: Фото: Audi

Слідом за дизайнерськими скетчами, які зображують новітній міський концепт Urban, компанія Audi розповсюдила серію фотографій. На них зображена як закрита, так і відкрита модифікація концепту в їх "природному середовищі існування".

Завдяки стилізованим під фотографії комп'ютерним зображенням можна скласти більш повне уявлення про те, що саме інгольштадтські винахідники мають намір показати у Франкфурті. бЗокрема, більш ясно проглядається незвичайний профіль кузова і цілком стандартна на сьогодні для модельного ряду Audi фальшрадіаторна решітка. Проте, як і раніше незрозуміло, чим продиктований вибір саме такого компонування салону - в Audi називають це "1 +1". Відрізняється вона від звичної двомісній тим, що пасажир сидить кілька позаду водія.

У Audi особливо наголосили, що концепт не заснований на жодній з нині існуючих платформ компанії, але побудований відповідно до принципів максимального полегшення і ефективності. Обидві компактних моделі - і купе, і родстер - побудовані з вуглеводневого волокна, армованих пластиків і алюмінію.

Хетчбек отримав зсувний дах, через який здійснюється доступ в салон. Родстер ж оснащений більш звичними дверима і круто заваленим тому лобовим склом. Обидві моделі приводяться в рух двома електромоторами, що живляться від комплекту літій-іонних батарей.

Про подальшу долю проекту Urban, прем'єра якого відбудеться у Франкфурті, як і раніше нічого не відомо.

Зараз ви читаєте новину «Audi показала нові зображення концепту Urban». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути