пʼятниця, 01 листопада 2013 11:08

Японці привезуть на шоу автотюнінга SEMA вісім спецверсій Lexus IS
8

Lexus привезе на шоу автотюнінгу SEMA 9 моделей. З представлених машин вісім будуть варіаціями на тему Lexus IS. Крім іменитих ательє, до створення унікальних машин доклали руки і любителі: їх дизайн-проекти були відібрані на конкурсі, що пройшов раніше цього року, та втілені в реальність професіоналами тюнінга.

За дизайном Роберта Еванса компанія VIP Auto Salon побудувала IS з аеродинамічним обвісом, углепластікової обробкою салону і трикомпонентними литими дисками. IS 250 F Sport роботи Пола Толсона і Габріеля Ескобедо відрізняється яскравим металликом кольору "помаранчева ртуть", пневмопідвіскою, спортивною вихлопною системою, розширеними колісними арками і дисками Wheel Works Emotion CR Kiwami з гальмами Rotara.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Honda розсекретила технічні характеристики нового покоління мінівена Odyssey

Ще один яскравий і "заряджений" IS 350 F Sport побудувало ательє Vossen: цей пронизливо -жовтий спортседан отримав 20 - дюймові диски, спортивний вихлоп і комплект обваження від дизайнера Томмі Кайра. На основі такої моделі компанія Seibon Carbon побудувала надлегкий автомобіль, у якого капот, кришка багажника, крила і задній спойлер виконані з карбону.

Найсерйозніший представник IS- лінійки - матово-чорний IS 340 від Філіпа Чейза, що отримав завдяки турбонагнетателю від Garrett більш ніж 700 кінських сил потужності. Йому поступається навіть суперкар Lexus LFA, що завершує японську експозицію: ще б пак, адже його V10 розвиває "всього" 560 коней.

Зараз ви читаєте новину «Японці привезуть на шоу автотюнінга SEMA вісім спецверсій Lexus IS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути