Ексклюзиви
середа, 06 листопада 2013 16:47

Японці показали в Лас-Вегасі прощальну версію позашляховика Toyota FJ Cruiser
5

Компанія Toyota показла у Лас -Вегасі останню версію позашляховика Toyota FJ Cruiser. Японці випустять 2500 примірників серії Trail Teams Ultimate Edition, після чого модель знімуть з виробництва.

Особливостями спецверсії є блакитне забарвлення кузова Heritage Blue, 16- дюймові колісні диски з "зубастими" покришками BF Goodrich A/T KO , алюмінієва захисна панель піддону картера мотора V6 4.0 і посилена підвіска (амортизатори Bilstein, задні - з виносними резервуарами) від тойотовского тюнінг -підрозділу TRD.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці "Деу Ланос" загорівся, щойно виїхавши з СТО

У салоні оновилися тільки спеціальні накладки з нержавіючої сталі на передній панелі.

Машина доступна виключно з повнопривідною трансмісією, хоча у звичайного FJ Cruiser є і задній привід. У списку базового обладнання числяться, крім іншого , "позашляхові" трекшн- і круїз -контроль (Crawl Control доступний тільки для машин з АКП) і електронно-керований задній редуктор .

Всього буде випущено 2500 всешляховиків Toyota FJ Cruiser спецсерій Trail Teams Ultimate Edition. Перші машини у дилерів США з'являться в лютому 2014 року.
Зараз ви читаєте новину «Японці показали в Лас-Вегасі прощальну версію позашляховика Toyota FJ Cruiser». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути