пʼятниця, 06 грудня 2013 18:41

Янукович попросив китайців побудувати нову кільцеву дорогу навколо столиці

Янукович попросив китайців побудувати нову кільцеву дорогу навколо столиці

Президент України Віктор Янукович закликав китайських інвесторів взяти участь у будівництві кільцевої дороги навколо Києва.

Виступаючи в Пекіні на українсько-китайському бізнес-форумі, Віктор Янукович зазначив, що Україні хотілося б використовувати досвід Китаю з будівництва інфраструктурних об'єктів.

"Для нас важливо було б співпрацю з Китаєм у цій сфері. У такому контексті одним з найбільш перспективних для китайських інвесторів, вважаю, проект будівництва ділянки кільцевої дороги навколо Києва", - сказав Янукович.

До помешкання Януковича рушили протестуючі

Президент висловив упевненість у тому, що успішність реалізації даного проекту повинна подати сигнал іноземним інвесторам щодо активізації участі в інших багатообіцяючих програмах в Україні. Президент також звернув окрему увагу на успішну співпрацю України і Китаю в реалізації низки національних проектів України за участі китайських інвестицій.

Одним із таких вдалих прикладів він назвав нацпроект "Повітряний експрес", який передбачає організацію залізно-дорожнього пасажирського сполучення між Києвом і міжнародним аеропортом "Бориспіль". "Він став першим інфраструктурним проектом, який реалізовуєтся завдяки підтримці Китаю та зараз знаходиться у стадії технічної реалізації", - підкреслив глава держави.

Зараз ви читаєте новину «Янукович попросив китайців побудувати нову кільцеву дорогу навколо столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути