середа, 06 листопада 2013 14:00

Американський репер роз'їжджає на загадковому автомобілі за 900 тисяч доларів
9

У Каліфорнії був помічений унікальний автомобіль члена групи Black Eyed Peas на ім'я Will.I.Am.

Репер вперше потрапив у поле зору автомобільних журналів ще на початку минулого року, коли оголосив про створення власної компанії під назвою IAMAUTO. Дебютним витвором став єдиний у своєму роді DeLoren DMC -12, який був повністю перероблений за допомогою знаменитого американського тюнінг- ательє West Coast Customs.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Toyota показала автомобіль-хамелеон, який змінює колір під настрій водія

Тим не менш, нове творіння вельми швидко зникло з радарів, і більше про компанію IAMAUTO нічого чутно не було. Як би там не було, репер своїм звичкам змінювати не став і виїхав на публічні дороги на новому невідомому автомобілі, збірка якого закінчилася на початку цього року. Подробиць про це фіолетовому купе мало. З чуток, у його створенні брали участь тюнери з West Coast Customs і The Garage. Заснований автомобіль на Volkswagen Beetle зразка 1958 року і його вартість становить неймовірні 900.000 доларів. У унікальності моделі сумніватися не доводиться, однак сподобається вона далеко не кожному автомобілісту.

Зараз ви читаєте новину «Американський репер роз'їжджає на загадковому автомобілі за 900 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути