четвер, 19 травня 2016 11:07

Який універсал можна купити за 300 тисяч гривень
6

Зараз в Україні більшість універсалів починаються із С-класу. Автомобілів сегменту універсалів класу B досить мало.

У цьому класі популярні Renault Logan MCV та Skoda Fabia Combi. Вартість цих моделей така ж, як і універсалів C та D-класу з пробігом.

Gazeta.ua пропонує ознайомитись із вживаними універсалами вартістю за 300 тис. грн.

Renault Megane GT-Line

Автор: forcegt.com
 

3-річний французький універсал із 1,5-літровим дизельним двигуном має салон Recaro та колісні диски Celsium R17. Також авто в такій комплектації має 2-зонний клімат-контроль. Таку машину можна купити з пробігом менше 200 тис. км. Автомобілі пропонують із "механікою".

Opel Astra J

Автор: automenu.com.ua
 

4-річний універсал можна знайти з пробігом 100-150 тис. км. У лінійці Astra є економічні двигуни дизельні двигуни об'ємом 1,3 л. За таку ціну автомобіль можна купити із механічною КПП. По комфорту, автомобіль має стандартні для цього сегменту системи. Наприклад, круїз-контроль, кондиціонер та підігрів сидінь.

Volkswagen Golf VI Variant

Автор: moto.wp.pl
 

Таких років випуску, як Opel Astra можна купити Golf VI за 300 тис. грн. Є пропозиції з 1,4-літровим бензиновим двигуном і 6-ступеною "механікою". Пробіг також становитиме 100-150 тис. км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 найдешевших родстерів

Mercedes-Benz E-Class

 

За таку ціну пропонують 11-річне авто з дизельним двигуном на 2,2 л та автоматичною коробкою передач. Така машина матиме круїз-контроль, сенсор дощу, парктронік та інші системи. Подібні універсали зазвичай продають з пробігом 300 тис. км.

Audi A4 Avant

 

Такий автомобіль 2005 року випуску можна знайти із 2-літровим бензиновим двигуном і пробігом 150 тис. км. Цей силовий агрегат працює у парі з варіатором. Крім цього, машини цього покоління A4 випускали й з іншими моторами. Можна пошукати із турбодизельною силовою установкою.

BMW 530 e39 M Perfomance

 

Як і Megane GT-Line, "підзаряджена" версія BMW матиме салон Recaro. Авто з повним М-пакетом можна купити 3-літровим дизелем із пробігом близько 200 тис. км. На автомобілі стоятиме автоматична коробка перемикання передач. BMW за 300 тис. грн. Можна купити близько 2003 року випуску.

Зараз ви читаєте новину «Який універсал можна купити за 300 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути