вівторок, 02 лютого 2016 16:21

Які вживані авто можна купити до 50 тисяч гривень
14

Gazeta.ua пропонує ознайомитися з вторинним ринком автомобілів. Зокрема, розглянемо автомобілі, які можна купити дешевше, ніж за 50 тис. грн.

Дводверний Volkswagen Jetta можна купити за 47 тисяч гривень. Автор запевняє, що хоч автомобіль старий (1986 року випуску), проте в хорошому стані. На цьому автомобілі стоїть 1,6-літровий дизельний двигун. Німецький дизельний двигун досить надійний та економічний. Проте є й мінуси - дуже повільний розгін.

Автор: auto.ria
 
Автор: auto.ria
 

За 50 тис. грн продають ВАЗ 2109. Рік випуску - 1995. Двигун об'ємом 1,3 літра. Хоча за цю ж суму можна пошукати "дев'ятку" з двигуном 1,5 літра, а якщо пощастить - то інжекторним. Цей мотор надійніший, а якщо обірветься ремінь ГРМ - клапани не погне.

Автор: auto.ria
 
Продавець переконує, що авто в дуже хорошому стані та не брало участі в серйозних ДТП.
Автор: auto.ria
 

За 36 тис. грн можна купити 150-сильну Honda Legend першого покоління. Рік випуску - 1987. Об'єм двигуна - 2,5 л. Автомобіль на ходу. Двигун і трансмісія працюють відмінно. Автомобіль досить цікавий, але він ексклюзивний. В Україні не так багато автомобілів цієї моделі, тому і запчастини знайти не просто.

Автор: auto.ria
 
Автор: auto.ria
 
Автор: auto.ria
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які вживані автомобілі можна купити до 30 тисяч гривень

36 тис. грн коштує й Mazda 626. На цю японку встановили ГБО, яке витрачає 9-11 л газу на 100 км. Кузов не гнилий, попри те, що автомобілю вже 35 років. Власник обіцяє поторгуватися.

Автор: auto.ria
 
Автор: auto.ria
 

Трохи менше 47 тисяч коштує Ford Escort 1993 року випуску. Автомобіль оснащений 1,6-літровим бензиновим двигуном, який, за словами власника, набігав 195 тисяч кілометрів. До цього авто як бонус пропонують титанові диски. Ці моделі часто піддаються корозії, тому при покупці потрібно ретельно перевірити стан кузова.

Автор: auto.ria
 

За 37 тис. грн пропонують італійський седан Alfa Romeo 164. Двигун 2-літровий бензиновий. Є гідропідсилювач керма та електропакет.

Автор: auto.ria
 

Легендарний W123 продають за 38 тис. грн. Mercedes-Benz продають із запасним двигуном, коробкою передач, заднім редуктором та кермовою колонкою. Також власник подарує дві дверки та інші запчастини. Про технічний стан авто в оголошенні не вказано. Культовий автомобіль, який започаткував E-class, хоч і застарів, але його можна безпроблемно експлуатувати й зараз.

Автор: auto.ria
 

BMW e30 продають за 50 тис. грн. Двигун 2 л, а рік випуску - 1984. Автор оголошення обіцяє поторгуватися при оглядинах авто, але на символічну суму. 2-літровий двигун оптимальний для цього кузова. 1,6 недостатньо, а 1,8 видає ту ж потужність при трохи більшій витраті пального.

Автор: auto.ria
 
Автор: auto.ria
 
Зараз ви читаєте новину «Які вживані авто можна купити до 50 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути