середа, 11 травня 2016 16:16

Які автомобілі мав легендарний Боб Марлі
5

Сьогодні виповнилося 35 років від смерті легендарного музиканта Боба Марлі. Він усім відомий як ямайський виконавець регі, проте мало хто знає, які авто любив Марлі.

Нещодавно ентузіасти провели реставрацію автомобіля, який належав Бобу Марлі, - Land Rover Truck 1976 року випуску. Відновлення машини приурочили 70-річчю від дня народження "короля регі".

Першим автомобілем Марлі був фургон Volkswagen T2. Такі мікроавтобуси були популярні серед хіпі.

Автор: pinterest.com
 

Land Rover - не єдиний автомобіль Боба Марлі. У музиканта було й кілька машин марки BMW. Марлі був не тільки власником цих автомобілів, а й шанувальником. Вони йому подобались не через їх преміальність, а через назву.

Автор: independentbritish.com
 
Автор: jamaicaobserver.com
 

"Майно робить людину багатою?. Немає у мене багатство такого роду, моє багатства - це життя!", - казав у інтерв'ю Боб Марлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які автомобілі були у космонавта Юрія Гагаріна

Музикант казав друзям, що BMW - розшифровується як Bob Marley & The Wailers. Зокрема, у 1972 році Боб Марлі купив червону BMW 1602. Також у музиканта була срібляста BMW 7-series.

Автор: flickr.com
 

Крім цього, Марлі мав ще один німецький автомобіль - Mercedes 500 SL. Цю модель оснащували 5-літровим V8. Силовий агрегат видавав понад 320 "коней". Mercedes Боба Марлі, як і Land Rover, відреставрували після смерті музиканта. Німецький родстер відновили на замовлення сина Зігі Марлі.

Автор: surfingbird.ru
 
Зараз ви читаєте новину «Які автомобілі мав легендарний Боб Марлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути