пʼятниця, 19 лютого 2016 12:44

81-річна бабуся роз'їжджає Польщею на спортивній Subaru WRX STI

81-річна бабуся роз'їжджає Польщею на спортивній Subaru WRX STI
фото: tvnturbo.pl

Бабуся з польського міста Катовіце щодня їздить на спортивному автомобілі Subaru.

Щорічний пробіг пенсіонерки на цьому автомобілі становить 10-15 тис км. Це не малий показник, враховуючи вік жінки. Автомобіль має 300 к. с., а розгін до 100 км/год займає лише 5 с, про це йдеться у сюжеті телеканалу TVNturbo.

Michalina Borowczyk-Jędrzejek вже 13 років їздить на найпотужніших версіях Subaru. Зараз у неї найновіша генерація Subaru WRX STI. Пані Michalina призналася, що розганяла автомобіль до 200 км/год.

"Цей автомобіль грає. Він має душу, має серце. Я не хочу іншого автомобіля. В простих автомобілях можна заснути. Вони не для мене", - каже Michalina Borowczyk-Jędrzejek.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Subaru" презентувала нову "Impreza 5-Door"

Жінку дратують водії, які "сідають їй на хвіст". Вона запевняє, що на Subaru WRX STI дуже хороші гальма, якщо вона загальмує - решта не встигне.

"Один відкрив вікно і хотів мені щось розповісти, каже: "Бабцю, для чого вам така машина?". А я йому - ти, козел зелений, спочатку навчися їздити, а потім зі мною говори", - каже Michalina.

Відео доступне за посиланням.

Зараз ви читаєте новину «81-річна бабуся роз'їжджає Польщею на спортивній Subaru WRX STI». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути