понеділок, 18 березня 2013 13:33

У Києві дівчата в коротких шортиках позували біля крутих байків
27

Фото: Фото: Володимир Мукан

У неділю, 17 березня, закінчилася виставка Мотобайк-2013. Вона протягом чотирьох днів проходила у Міжнародному виставковому центрі неподалік столичного метро Лівобережна. На заході показали близько 100 різних марок і моделей мототехніки. Також продавали велосипеди, запчастини до них і аксесуари.

Перед входом на виставку розміщено стенд японської фірми Yamaha. Біля нього близько півсотні людей, більшість розглядають і фотографують новинку FJR 1300. Чорний мотоцикл стоїть на подіумі із підсвіткою. Біля неї у коротких шортах позують чотири моделі, фотографуються із відвідувачами.

"Ця модель призначена для аматорів подорожей та тих, хто любить поганяти, - каже представник компаній Yamaha в Україні Олексій Качур. - Він дуже комфортний, має надзвичайно зручні сидіння, а ручки керма обладнані підігрівом. Цей байк має економічний 1,3-літровий 4-циліндровий двигун. Достатньо всього 28 літрів пального, щоб подолати 400 кілометрів. Звісно, якщо постійно їхати швидше 120 кілометрів на годину, витрата буде більшою".

Трохи далі розташований стенд інших японських марок Suzuki та Kawasaki. Там важко протиснутися через велику кількість людей, бо на більшість мотоциклів відвідувачам дозволили сісти. На стенді в ряд виставлені кросові мотоцикли. Серед них є мотоцикли українських мотогонщиків братів Писаревських. Їх дилери Suzuki зумисне привезли на виставку.

"Серед Kawasaki варто звернути увагу на оновлений Ninja 636, а також Ninja 300. Останній замінить на ринку популярний зараз Ninja 250R, - каже продавець-консультант компанії Дмитро Комаров. - Новий Ninja 300 обладнано 296-кубовим двоциліндровим двигуном потужністю 40 кінських сил. Проте найбільше зацікавлення глядачі виставки проявляють до стрітфайтера Z800. Новинку обладнали 806-кубовим 4-циліндровим двигуном потужністю 113 кінських сил. У цього мотоцикла доволі агресивний дизайн, він нагадує дорожчий байк Z1000".

Мало не в центрі виставкової зали стоїть мототехніка марок Honda і BMW. Японці представили одразу 5 новинок Honda Crosstourer VFR1200X, Honda Crossruner VFR800X і NC700X, мотоцикл малої кубатури, призначений для бездоріжжя XR125L, а також класичний байк NC700S. Всі ці мотоцикли можна було купити на заході. Німці привезли нові скутери C600Sport і C650GT, а також нові мотоцикли F700GS, K1600GTL.

Крім мототехніки, у виставкових залах було безліч стендів велосипедних марок, показані велосипеди Giant вагою 8 кілограм, гірські велосипеди та різні аксесуари до них.

Зараз ви читаєте новину «У Києві дівчата в коротких шортиках позували біля крутих байків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути