Ексклюзиви
середа, 10 липня 2013 16:42

"Таврія" з реактивним двигуном і тигровий кабріолет "Запорожець" порвали автошоу у Москві
28

Фото: Фото: m24.ru, vk.comanchegnah, gazeta.ru

Понад 3 тисячі автомобілів: блискучі суперкари, найпотужніші хот-роди, ретро-техніка і новітні роботи провідних тюнінг-ательє - у Москві відбулася найбільша автомобільна подія Росії - Міжнародне Шоу "Автоекзотика 2013".

В один із найбільш незвичайних заходів - Шоу Крейзі-Карів - потрапила українська "Таврія" з реактивним двигуном, сконструйована Конструкторським Бюро "Булгаков". Примітно, що це вже друга модифікація української машини цієї марки. Раніше вона брала участь у конкурсі з крилами як у літака. "ТаврЛайнер", як її назвали творці, розроблявся як тренажер зліт-посадка для пілотів. В основі ЗАЗу крила-саморобки, клепані, всередині додаткове обладнання і каркас безпеки.

Також із українського автопрому був присутній тигровий кабріолет "Запорожець". За словами власників гламурної машинки, на її створення пішло майже 15 тис. доларів і 4 роки робіт. Авто повністю обклеєне зовні штучним хутром для дитячих іграшок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автошоу в Детройті: Ford привіз агресивний Atlas, а Porshe похвалився Cayenne Turbo S

Новинка сезону - в'язані автомобілі від групи дівчат-дизайнерів трикотажного одягу, які прозвали своє творіння "Трикотаж-мобіль". Творці його впевнені, що машинам у Росії дуже холодно взимку, і найкращий спосіб проявити про них свою турботу - це надіти спеціальні в'язані чохли. Чохли в'яжуться по контуру кузова автомобіля, зі спеціальними прорізами для вікон. Так що, надівши подібний чохол на автомобіль, цілком можна на ньому їздити по вулиці. Причому чохли в'яжуться з ниток всіх кольорів веселки - виходить дуже яскраво і незвично.

На "Автоекзотика 2013" умільці тюнінгували вітчизняні автомобілі та ретро авто. Занижений кліренс і двері-ножиці стали головними екзотичними напрямками тюнінгу автомобілів на виставці.

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" з реактивним двигуном і тигровий кабріолет "Запорожець" порвали автошоу у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути