вівторок, 20 серпня 2013 18:32

Пікап з інтегрованим кемпером - забутий автомобіль минулого сторіччя
8

Необізнані можуть подумати, що цей пікап жертва невдалого тюнінга. Але на фотографіях - серійний автомобіль під назвою Chevrolet K5 Blazer Chalet. Він випускався в 1976 і 1977 році, було зроблено 1800 штук з урахуванням двійника GMC Jimmy Casa. Вартість машини тоді становила - 9426 доларів, а з опціями більше десяти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали десятку машин, які найчастіше викрадають у США

Chalet являє собою зовсім забутий нині тип автомобіля: пікап з інтегрованим кемпером. У наші дні безліч компаній виробляють кемпери, які можна встановити в кузов пікапа, але це буде лише окремий знімний модуль. А в Chalet кабіна і житловий простір об'єднані в один об'єм - в результаті водій може спілкуватися з усіма пасажирами, або спокійно переміститися на спальне місце, не виходячи з машини.

Під капотом цієї машини стояла бензинова V-подібна вісімка з чотирьохкамерним карбюратором об'ємом 350 або 400 кубічних дюймів (5,7 або 6,6 літра) - найбільші мотори, що ставилися на Blazer другого покоління. Видавали вони 175 або 185 кінських сил.

У наші дні залишилося кілька сотень Chalet, примірник в ідеалі, як на фотографіях, коштує   20 тисяч доларів, як колекційна цінні

Зараз ви читаєте новину « Пікап з інтегрованим кемпером - забутий автомобіль минулого сторіччя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути