субота, 18 червня 2011 14:09
Анна Чирук
Анна Чирук
Анна Чирук

Більше ніж секс

Подруга Катя, з якою винаймаємо квартиру, повертається з побачення в сльозах. Їй 23. Була незайманою, доки у квітні не познайомилася з 26-річним Юрієм. Той працює барменом у одному з київських ресторанів. Із чотирма приятелями орендує однокімнатку на Позняках. На четвертому побаченні запропонував Каті зустрічатися двічі на тиждень заради сексу.

- У суботу й середу я лишаюся у квартирі сам. Вова, Льоша і Стасік працюють в нічні зміни охранніками. Нам буде добре разом. Це буде більше ніж секс. Вибач, але до серйозніших стосунків я зараз не готовий. Квітково-букетний період уже переріс, - сказав Юрко.

Катя плаче.
- А я встигла влюбитися в нього. Він навіть не знає, що я дєвствєнніца. Ну скажи, що він мав на увазі під фразою "більше ніж секс"? Може, він полюбить мене з часом?

У березні ми дивилися фільм із такою ж назвою. У ньому герої зустрічалися кілька разів на тиждень заради сексу, а потім закохалися. Катя перейнялася сюжетом стрічки й ігнорує мою пораду порвати з Юрком.

- Нічого ти не розумієш. А може, я хочу, щоб він був моїм першим чоловіком.

Півтора місяця в них був тільки секс, і нічого більше.

30 травня зустрічаю у "Борисполі" сестру Аліну. Вона живе в Чикаго. Прилетіла, щоб наростити дівочу пліву. Їй 24. Торік розлучилася зі Святославом, на зібраннях діаспори познайомилася з 20-річним Мироном. Його батьки-львів'яни переїхали до Штатів 10 років тому. Хочуть, щоб наречена сина була цнотливою.

- Мирон чекає, що в першу шлюбну ніч у нас буде більше ніж секс. У Чикаго за таку операцію просять 10 тисяч доларів. А в Києві знайшла клініку, де за 700 доларів роблять штучну пліву з фрагмента слизової.

Два місяці тому я познайомилася з хлопцем у інтернеті. Після перших двох побачень він цілує в щоку на прощання й червоніє. Каже, іще не покохав, але дуже подобаюся йому. На вихідні їдемо на відпочинок у Яремче. Два дні спимо в одній кімнаті на різних ліжках. Хтозна, може, між нами буде щось більше ніж секс?

Зараз ви читаєте новину «Більше ніж секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути