понеділок, 28 березня 2016 18:59

Дорослий лев не засинає без своєї дитячої ковдри
5

У кожного з дитинства є улюблені іграшки, з якими важко розлучатися, коли дорослішаєш. Навіть у тварин можуть бути прив'язаності до їх дитячих речей.

Так африканський лев Ламберт виріс дуже ласкавим і грайливим великим котом, який не може заснути без своєї улюбленої ковдри.

Він вперше потрапив в центр допомоги диким тваринам у 2004 році, тоді йому було лише кілька місяців. Одна сім'я з Західного Техасу таємно викупила левеня у браконьєрів. Але господарі швидко усвідомили, що утримувати в будинку лева набагато складніше, ніж звичайну кішку і віддали його в центр.

Ламберт дуже швидко пристосувався. Здавалося, що левеня щасливе, але волонтери відчували, що звірові явно чогось не вистачає. Директор центру Вікі Кіхей якось припустив, що левеня росло в домашніх умовах і часто спало на ліжку. Тому Вікі купила Ламберту ковдру. І тепер кожну ніч протягом двох років лев спить тільки з нею.

"Це його власність, всі знають про це," - каже Вікі.

Зараз ви читаєте новину «Дорослий лев не засинає без своєї дитячої ковдри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути