пʼятниця, 31 жовтня 2014 10:20

Оголошення на стовпах допомагають відшукати тварин, які заблукали
4

За 25 гривень у столиці можна знайти людину, яка погуляє з вашою собакою
Фото: надані Кариною Захарченко

Через оголошення кияни шукають собак і котів, які заблукали, а також нових власників для них. Оголошення про тварин збирає Карина Захарченко з Києва.

"У мене недавно пропала собака, - розказує Карина. – Обійшла усі притулки, щодня виставляла оголошення у соцмережах. Коли руки опустилися, сестра запропонувала розклеїти оголошення по місту. Ми роздрукували фото собаки і обіцяли винагороду для людини, яка поверне песика".

Тим, хто втратив свого улюбленця, розклеювати оголошення радить не тільки у своєму районі.

"Щоб знайти свого улюбленця, треба побігати по місту, - говорить Карина. - Бо собака на місці не сидить. Він може пройти півміста. Шукатиме вас, а насправді загубиться ще більше. Для того, щоб пошуки були результативними, треба описати тварину – яка у неї шерсть, чи є нашийник, на яку кличку відгукується. Винагороду пообіцяти варто. І не скупіться. Це дуже допомагає у пошуках".

Через два дні дівчині подзвонили з іншого району міста. Собаку знайшла і доглядала школярка Анастасія.

"Коли повернула свого Чарлі, була найщасливішою на світі, - згадує киянка. – Після цього почала звертати увагу на оголошення про тварин, які розклеюють на стовпах. Якщо бачу, що хтось шукає собаку чи кота, то поширюю новину про це у соцмережах. Завдяки одному з оголошень знайшла дівчину, яка вигулює замість мене Чарлі, коли я їжджу у відрядження. За один вигул бере 25 гривень".

За словами Захарченко, оголошення – це чудовий спосіб віддати цуценя чи кошеня у добрі руки або й самому знайти собі нового друга.

Зараз ви читаєте новину «Оголошення на стовпах допомагають відшукати тварин, які заблукали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути