субота, 05 березня 2016 12:44

Кияни просять перейменувати проспект Комарова на проспект Пухнастих котиків

Кияни просять перейменувати проспект Комарова на проспект Пухнастих котиків

Жителі столиці України написали петицію з пропозицією "декомунізувати" вулицю на честь пухнастих котиків і розмістили її на сервісі петицій сайту Київської міської ради. Цього разу кияни пропонують перейменувати проспект Космонавта Комарова.

"Вимагаємо перейменувати проспект Космонавта Комарова у зв'язку з тим, що крім космонавта Комарова, Україна знає й інші фігури, які значно більше заслуговують уваги. До того ж, називати все на світі на честь космонавта Комарова здається безглуздим. Якщо ніхто більше не подасть інших пропозицій, то пропонуємо універсальний варіант, що не буде викликати негативу: проспект Пухнастих котиків. Така назва буде сприяти інтересу гостей до міста. Космонавти не всім по душі, а котиків всі люблять", - йдеться в петиції.

Нагадаємо, днем раніше аналогічну пропозицію висунули щодо Московського проспекту, який міська влада зібралася перейменовувати на проспект Степана Бандери.

Зараз ви читаєте новину «Кияни просять перейменувати проспект Комарова на проспект Пухнастих котиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути