четвер, 23 червня 2016 17:05

Австрійский персонал готелю водить собак в театр та прогулює в лімузині
3

Фото: bbc.com

У Відні собаки ходять в оперу без своїх господарів. Культурні вечора для чотириногих влаштовує п'ятизірковий готель Park Hyatt Vienna, який не тільки дозволяє своїм постояльцям проживати в номерах разом з їх собаками і кішками, але і створює для них всі можливі умови.

Персонал готелю розважає тварин поки їх господарі займають своїми справами в місті.

Крім виконання звичайних доручень, таких як вивести пса на прогулянку, готель може організувати йому і культурне дозвілля, відправивши собаку в театр з одним із службовців.

"Якщо вихованець хоче піти в оперу один, ми організуємо йому квиток, якщо дирекція театру це дозволить, - говорить генеральний менеджер готелю Монік Деккер.- Був випадок, коли ми викликали для собаки лімузин. Її господарі десь гуляли і раптом захотіли, щоб вона до них приєдналася. Наші можливості безмежні", - запевняє Деккер.

Так як багато людей хочуть подорожувати зі своїми вихованцями, готелі підлаштовуються і створюють комфортні умови. Дуже багато з них по всьому світу вже не просто пускають до себе тварин, а й рекламують цю послугу як одну з основних.

Більшість з них бере за чотириногого гостя додаткову плату. Наприклад, в прейскуранті віденського готелю Park Hyatt Vienna окремо прописана послуга "Дуже важлива собака", і добу проживання улюбленця обійдуться власникові в 35 євро (40 доларів). Їжа і такі послуги, як вигул, нагляд або поїздка в оперу, оплачуються додатково.

У лондонському готелі є свій консьєрж для тварин. Займає цю посаду Джорджія Вуд говорить, що готель робить все можливе для того, щоб перебування там було для тварин настільки ж комфортнем, як і для їхніх господарів.

"Ще до прибуття ми розсилаємо гостям спеціальну форму, в якій можна вказати переваги в тому, що стосується їх тварин. Крім того, мені важливо знати породу собаки, її розмір, що вона вважає за краще з їжі", - розповідає вона. - Володіючи цією інформацією, ми можемо заздалегідь підготувати кімнату, постелити собаці ліжко.

Крім послуг з вигулу і нагляду, готелі пропонують різноманітне меню для кішок і собак. Їжу можна замовити прямо в номер, цілодобово. Там є дуже вишукані страви

Серед пропонованих страв "Гав-вафлі" - дві приготовані на грилі картопляні вафлі зі свинячої сосискою. Коштує такий обід трохи більше 8 доларів.

За словами службовців, присутність собак надає готелям особливу атмосферу

В середньому готель приймає трьох-чотирьох домашніх вихованців в тиждень. Найчастіше це собаки і кішки, але буває, що постоялець приїжджає з папугою або кроликом.

Зупиняючись з твариною, господар повинен бути впевнений, що його улюбленець вміє поводитися. Справа в тому, що в цьому готелі чимало антикварних меблів, за псування якої адміністрація може утримати депозит у розмірі 1480 доларів.

Читайте також: На Алясці лосиха народила малюка прямо на парковці

На думку головною покоївки готелю Крістін Фултон у таких готелях відчуваєш себе як вдома. Усі співробітники отримують задоволення від цього нововведення, від проживання у там тварин. Багато хто не може вдома завести власних тварин, а так їм можна якийсь час побути разом з чотириногим.

Зараз ви читаєте новину «Австрійский персонал готелю водить собак в театр та прогулює в лімузині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути