пʼятниця, 20 лютого 2015 13:42

10 хитрощів по догляду за собаками
10

Собака і килим. Якщо улюблений цуцик обмочив новенький дорогущий перський килим, не варто рвати волосся на голові і бити кулаком в груди. Вивести плями і неприємний запах допоможе звичайна харчова сода. Насипати на місце події, почекати, поки рідина вбереться, пропилососити.
Собака і їжа. Якщо ваш вихованець їсть як не в себе, а потім сам же від цього страждає - кладіть у його миску з кормом тенісний м'яч. Це змусить зверюгу зменшити обороти і дасть настільки необхідний його шлунку перепочинок.
Собака і зуби. Намажте його улюблену іграшку зубною пастою і дайте пожувати. Повторюйте щодня, і скоро зуби вашого вихованця по білому блиску зрівняються з посмішками голлівудських красенів!
Собака і морозиво. Замінити улюблені літні ласощі допоможе ось такий спосіб. Покладіть в морозилку курячі крильця упереміш з шматочками яблука і подайте своєму вихованцеві на обід.
Собака і душ. На щастя, багато собак, на відміну від кішок, люблять плавати, купатися і митися. Але, як і у людини, при попаданні у вуха вода може викликати запалення. Щоб уникнути цього, нанесіть на ватний тампон трохи олії для дітей і протріть нею вуха домашньої тварини. В якості альтернативи можете кожен раз надягати шапочку для душу. Спробуйте обидва способи і виберіть той, що буде зручніше.

Собаки - найвідданіші і доброзичливі вихованці. Взятий ще цуценям, кращий друг людини доставить чимало щасливих моментів, а можливо, і стане найбільш рідною істотою на світі. Проте догляд за собакою - справа не з легких і вимагає левову частку вашого часу, уваги і терпіння.

Щоб не витрачати зайвий раз на ветеринарів, дорогі дієтичні корми і поберегти нерви, ми пропонуємо вашій увазі кілька ефективних трюків у поводженні з собаками.

Зараз ви читаєте новину «10 хитрощів по догляду за собаками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути