На Росії "велике прання" в Міноборони: хто наступний

Попри те, що ексмінітр оборони Росії номінально пішов на підвищення, чистки у його найближчому оточенні не припиняються. Що далі?

"Велика чистка" у відомстві колишнього міністра оборони РФ Сергія Шойгу триває. Затримано начальника Головного управління кадрів Міноборони РФ генерала-лейтенанта Юрія Кузнєцова за підозрою у кримінальному злочині. Як стало відомо, затримували його у стилі бойовика Джона Ву. Спецпризначенці на бронеавтомобілі вибили ворота в дім Кузнєцова, його і дружину витягли прямо з ліжка.

Відомо, що розслідуванням кримінальної справи проти протеже Шойгу займається Головне військово-слідче управління СК. І слідство вже звернулося до суду для обрання запобіжного заходу генералу. Вдома та на робочому місці у Кузнєцова пройшли обшуки.

Знайшли у генерала понад 100 млн рублів (більше 1 млн доларів, ред) і дрібниці: ювелірні вироби, нагороди, колекцію антикваріату

Знайшли у генерала понад 100 млн рублів (більше 1 млн доларів, ред) і дрібниці: ювелірні вироби, нагороди, колекцію антикваріату. Кузнєцов знає багато особистих таємниць російського військового командування. А значить, його життя може обірватися у будь-який момент.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі