День вишиванки - день вдячності ЗСУ

За вишиванкою можна безпомилково визначити українця чи українку будь-де у світі. Сьогодні - її день. Святкуємо і дякуємо нашим захисникам

Мою найпершу вишиванку дружина подарувала мені десь так років 15-20 тому і я одягнув її на свій перший Октобрфест у Мюнхені. Потім вона дарувала мені інші вишиванки, а я із задоволенням їх носив, як вдома, так у мандрівках. Так склалася ще одна традиція нашої сім'ї - дружина дарує мені вишиванки, а я в них мандрую.

І роблю я це тому, що мені подобається, як вражає вишиванка іноземців. Вони часто запитували мене, звідки я, а я відповідав, що з України - і це був привід для того, щоб розповісти їм про мою Батьківщину. Система популяризації на практиці. Про Україну сьогодні знають значно більше, але я і далі беру вишиванки у поїздки. І тому, що вони мені подобаються, і тому, що це як ідентифікація за кордоном моєї приналежності до України, і тому, що вишиванки мені пасують.

...ми повинні не забути подякувати тим, хто робить можливим це святкувати - нашим військовим! Саме вони сьогодні дають можливість українцям бути у вишиванках, а не у косоворотках

Сьогодні День вишиванки і ми повинні не забути подякувати тим, хто робить можливим це святкувати - нашим військовим! Саме вони сьогодні дають можливість українцям бути у вишиванках, а не у косоворотках. Впевнений, що сьогодні Україна побачить велику кількість людей у вишиванках. Тому що вишиванка - це красива, модна та актуальна частина сучасного одягу. А ще тому, що вишиванка - один із символів України. Тож вітаю всіх із сьогоднішнім святом, яке нещодавно з'явилося в нашому житті і вже стало популярним. З Днем вишиванки, друзі!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі