Не все так ясно на болотах. Окупантів з Карабаху кинуть в Україну?

Росія виводить військовий контингент із Нагорного Карабаху. Заради чого країна жертвує своїми інтересами на Кавказі?

Ще одна подія знакова мала місце минулого тижня - виведення російського миротворчого контингенту з Нагірного Карабаха. Я чекав, що роспропаганда якось пояснить цей крок, щоб раптом ніхто не подумав, що солдати в Україні закінчуються. Ніт.

...причиною цієї жертви може бути тільки одне: не все так радужно на болотах. Очевидно, що ключове завдання окупантів - підтримка темпів наступу, але втрати вже давно перевищують поповнення

Насправді контингент там був невеликим. Під 2000 особового складу, 90 бронестранспортерів, під 400 різної автомобільної техніки. Цифра не аж така значна, щоб аж жертвувати інтересами на Кавказі для так званої СВО. Тому причиною цієї жертви може бути тільки одне: не все так радужно на болотах. Очевидно, що ключове завдання окупантів - підтримка темпів наступу, але втрати вже давно перевищують поповнення. Ще більше проблем у них з бойовими броньованими машинами.

Зараз нам важко зрозуміти, що насправді відбувається з російськими резервами і поповненнями. Тому виведення такого малого контингенту гарний знак, що все відбувається не зовсім за планом.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі