середа, 22 травня 2024 09:10

Ці три знаки заживуть по-королівськи: у чиє життя прийдуть гроші, успіх та неймовірні можливості

Ці три знаки заживуть по-королівськи: у чиє життя прийдуть гроші, успіх та неймовірні можливості
Невдалий день для першого побачення. Справити позитивне враження на партнера буде важко. Фото: pixabay.com

22 травня утримайтеся від експериментів із зовнішністю. Невдалими також будуть нові творчі проєкти.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Протягом середи бажано провести ревізію своїх активів і позбавитися всього, що заважає вам працювати, - говорить астрологиня. - Переривайте стосунки з токсичними людьми. Викидайте з дому мотлох. Відмовтеся від занять, що забирають час і не приносять користі. Не варто планувати поповнення в родині. Вагітним жінкам слід знизити фізичні навантаження й не перейматися через дрібниці. Пильнуйте під час подорожі. Уважно перевіряйте наявність документів і грошей. Невдалий день для першого побачення. Справити позитивне враження на партнера буде важко. Гроші, успіх і неймовірні можливості прийдуть у життя Дів, Левів і Козорогів. Ці три знаки заживуть по-королівськи".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Грошей, які заробляєте, вистачатиме на все, якщо не здійснюватимете спонтанних покупок в інтернеті. Ваша втома позначиться на атмосфері вдома. Стримуйте свої емоції. Не варто злитися на дітей та коханих.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Беріть на себе більше обов'язків. Добре оплачуватиметься робота у вечерні зміни. На шопінг теж краще вирушати після заходу сонця. Досить звинувачувати друзів і знайомих у своїх невдачах. Стримуйте недоречні жарти.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Менше прислухайтеся до свого "хочу". Мисліть раціонально. Виконуйте роботу якісно. Тоді вдаватиметься усе, що задумали. Є тенденція до харчових отруєнь. Перевіряйте якість продуктів. Відмовтеся від перекусів на вулиці.

Рак (22 червня - 22 липня)

Куплені цього тижня речі швидко перестануть подобатися. Очистіть шафу від одягу, який не носите. Натомість у ваше життя прийде те, що радуватиме око і душу.

Лев (23 липня - 23 серпня)

День заставить дивуватися. Не витрачайте часу на нових залицяльників. Серед них не буде гідної пари. Розбиратиметеся у собі. Самозаглиблення допоможе визначитися, куди рухатися далі.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Задумаєтеся, як покращити стосунки з шефом та колегами. Якщо до кінця тижня цього не вдасться, варто шукати нову роботу. Це підвищить заробітки. У колективі буде здорова атмосфера, за якою ви вже встигли засумувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому друга половина травня підкине грошей та цікавих ідей - три знаки-фаворити

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ви все більше занурюватиметеся у себе і обмежите спілкування зі знайомими, які приносять негаразди. Зменшіть навантаження на роботі. Після офісу поїдьте з сім'єю на дачу. З новими косметичними процедурами зачекайте до наступного тижня. Зараз шкіра відреагує висипами та припухлістю.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Легко даватиметься те, що іншим не під силу. У вас розвинене креативне мислення. Почуватиметеся королем ситуації. Лише не брешіть і не підтасовуйте факти. Якщо хочете викрутитися із неприємної ситуації, краще промовчіть. Нехай красномовними будуть ваші вчинки.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Докладайте зусиль, аби мати більше, ніж плануєте. Будьте ініціативними та наполегливими, аби досягнути бажаної мети. Кохані будуть готові на самопожертву. Не зловживайте цим. Не залишайте їхні почуття без відповіді.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Беріться за справи на світанку. Не проявляйте егоїзм у стосунках з коханими. Не перетворюйте друзів у психотерапевтів. Не нарікайте на коханих, не викликайте співчуття до себе. Це не допоможе поліпшити стосунки у сім'ї.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Турбуватиметеся про всіх навколо, але забуватимете про власні інтереси. Зорієнтуйте свою увагу на тих, хто дорогий вашому серці. Поговоріть відверто з коханими та дітьми. Їм зараз потрібна мудра порада і підтримка.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не перечте старшим членам родини. Прислухайтеся до їхніх підказок і порад. Щедрим на подарунки буде вечір. Вдасться добре заробити та знайти однодумців. Задумаєтеся над розширенням бізнесу.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Ці три знаки заживуть по-королівськи: у чиє життя прийдуть гроші, успіх та неймовірні можливості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути