вівторок, 21 травня 2024 14:18

В Україні продають квартири, площею у 10 "квадратів": який вигляд вони мають

На ринку нерухомості пропонують квартири, які мають площу в 10 квадратів.

Таке смартжитло в Тернополі, Одесі, або інших обласних центрах можна купити за $10-15 тис. На відміну від кімнат чи комунальних квартир, на малій площі має бути і кухня, і санвузол, і місце для сну.

Найменшу квартиру в Україні продають в Одесі. Це квартира площею 10 квадратів, яка коштує $10 тис. В квартирі немає кухні, є невеликий стіл, холодильник, можливість використовувати електричні кухонні прилади. Житло знаходиться на першому поверху 16-поверхівки.

Автор: Олх
  Смартквартира в Одесі
Смартквартира в Одесі

"Гарна своя окрема смартквартира на 7 станції Великого Фонтану. Квартира невелика, але повністю окрема. В квартирі є все необхідне для проживання однієї людини", – йдеться в оголошенні.

На сайті популярного порталу нерухомості, в Україні продають більше 300 квартир, площа яких менша за 15 квадратних метрів. Найменша квартира має площу в 10 квадратів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві стрімко здорожчали квартири: вартість по районах

В Тернополі за 15 тис. доларів продають квартиру загальною площею близько 12 квадратів. Житло знаходиться на першому поверсі 5-поверхівки. Житло продається разом з меблями, на вікнах встановлені ґрати. Умивальник знаходиться фактично біля вхідних дверей.

Автор: Олх
  Смартквартира в Тернополі
Смартквартира в Тернополі

"Продається 1 кімнатна квартира (малосімейка) по вулиці І. Блажкевич. Високий перший поверх, в цоколі теж є квартири. Загальна площа квартири 12,5 м2, площа кімнати 7,6 м2. Опалення центральне та бойлер на гарячу воду, зроблений ремонт, замінено сантехніку, залишають меблі, холодильник, електричну варильну поверхню, нові вхідні двері", - йдеться в оголошенні.

38-річна британка Клер Тотман разом із матір'ю купила будинок 1970-х років у графстві Суррей за понад мільйон доларів. Вона вирішила перетворити застаріле майно в елегантний і "позачасовий" маєток. Тотман витратила ще $580 тис. на розширення будинку.

В результаті, з трикімнатного житла дизайнер створила чотири спальні та додаткову вітальню. Зараз маєток оцінюють у понад три мільйони доларів.

Зараз ви читаєте новину «В Україні продають квартири, площею у 10 "квадратів": який вигляд вони мають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути