середа, 01 травня 2024 21:30

МХП ініціює благодійні забіги: де пройдуть марафони та які умови участі
Подія

Автор: МХП-Громаді
  Перший марафон Ліги благодійних забігів "RUN 4 VICTORY"пройде 19 травня у Тернополі
Перший марафон Ліги благодійних забігів "RUN 4 VICTORY"пройде 19 травня у Тернополі

Компанія МХП, Благодійний фонд "МХП-Громаді" та спортивна спільнота "Характер" ініціювали Лігу благодійних забігів "RUN 4 VICTORY". Перший марафон пройде 19 травня у Тернополі.

Учасники на вибір пробіжать дистанції у 2, 5, 10 та 21 км. Виручені кошти організатори передадуть на потреби ЗСУ. Головна мета проєкту - об'єднати зусилля бізнесу та громад у підтримці наших захисників.

"Інновації, ефективність, турбота про людей - одні з цінностей МХП, які ми втілюємо і в "RUN 4 VICTORY". Біг - це про цілеспрямованість і витривалість. Я бігаю вже декілька років. Це дозволяє концентруватися на головному, завжди робити більше й тренує силу волі. А ще біг - це про єдність. У моменти, коли в світі руйнуються опори, найголовнішими лишаються люди, які навколо. У нашому випадку - це родина МХП. Тому ці забіги - про те, як наше спільне захоплення здатне об'єднувати та допомагати", - розповів заступник голови правління компанії МХП з агробізнесу Сергій Доброгорський.

Фонд "МХП-Громаді" розвиває й відновлює громади понад 9 років. Підтримка квадромарафону "RUN 4 VICTORY" - шанс для кожного допомогти ЗСУ та зміцнити єдність громад, пояснює директорка фонду "МХП-Громаді" Тетяна Волочай.

Автор: МХП-Громаді
  Директорка фонду "МХП-Громаді" Тетяна Волочай
Директорка фонду "МХП-Громаді" Тетяна Волочай

"Раніше люди не вірили, що можна розвиватися, фандрейзити, писати проєкти та залучати кошти. Але завдяки нашим програмним конкурсам це стало можливо. Зараз хочемо показати, що спорт у громадах теж існує. І не просто існує - він об'єднує. Тому ми даємо можливість усім охочим долучитися до марафону, навіть якщо хтось раніше не тренувався чи ніколи не бігав. Бачиш QR-код - біжи", - каже Тетяна Волочай.

Благодійні забіги "RUN 4 VICTORY" відбудуться у чотирьох містах України: 19 травня у Тернополі, 8 червня у Вінниці, у вересні в Черкасах, у жовтні — в Ладижині Вінницької області.

Організатори планують зібрати під час благодійних забігів 1,5 млн грн. Кошти передадуть на потреби місцевих військових частин та ТрО міст, де пройдуть марафони.

Автор: МХП-Громаді
  Благодійні забіги відбудуться в Тернополі, Вінниці, Черкасах та Ладижині Вінницької області
Благодійні забіги відбудуться в Тернополі, Вінниці, Черкасах та Ладижині Вінницької області

Долучитися до забігу може кожен мешканець міст, де вони відбуватимуться. Вартість участі - донат. Марафонці можуть самостійно обрати дистанцію й навіть бігти онлайн.

"Спортивна спільнота "Характер" пишається тим, братиме участь у "RUN 4 VICTORY" і закликає всіх долучатися до цієї важливої ініціативи! Біг - це не лише про спорт, але й про силу духу та єдність. Саме це втілює "RUN 4 VICTORY". Кожен з нас може зробити свій внесок у перемогу. Долучайтеся до марафону й покажіть нашим захисникам, що ми з ними!", - наголосив Олексій Вовк, співорганізатор забігів, професійний спортсмен, team-leader "Характер".

Запрошуємо всіх долучитися та показати, що разом ми - сила!

Реєстрація учасників ТУТ.

Забіг у Тернополі відбудеться за підтримки Тернопільської обласної військової адміністрації та Тернопільської міської територіальної громади.

Генеральний інформаційний партнер благодійних забігів "RUN 4 VICTORY" - Gazeta.ua та журнал "Країна".

Титульний інформаційний партнер у Тернополі та Вінниці - 20 хвилин. Страховий партнер - TAS life.

Зараз ви читаєте новину «МХП ініціює благодійні забіги: де пройдуть марафони та які умови участі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути